Video: Έτοιμο το πρώτο μοντέλο της Alpine

Η αναγέννηση της θρυλικής μάρκας θα γίνει το 2017 με συλλεκτική έκδοση περιορισμένης παραγωγής

  • -
  • -

Την έναρξη της διαδικασίας παραγγελιών της Premiere Edition ανακοίνωσε η Alpine. Το sports car της γαλλική μάρκας θα κυκλοφορήσει αρχικά σε 1.955 αυτοκίνητα, αριθμός που παραπέμπει στο έτος ίδρυσής της από τον Jean Rédélé. Η διαδικασία παραγγελίας γίνεται μέσω ειδικής εφαρμογής, την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν στην ιστοσελίδα alpinecars.com.

Καταθέτοντας προκαταβολή 2.000 ευρώ έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τον αριθμό (από το 1 έως το 1.955), ο οποίος θα εμφανίζεται στην κεντρική κονσόλα αλλά και το χρώμα του αμαξώματος (μπλε, μαύρο ή άσπρο). Πριν βιαστείτε να παραγγείλετε, καλό είναι να γνωρίζετε ότι οι 1.955 Alpine Premiere Edition είναι διαθέσιμες για 13 χώρες, ανάμεσα στις οποίες δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα. Οι πρώτες παραδόσεις προγραμματίζεται να γίνουν στα τέλη του 2017.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και η τιμή ανά αγορά θα ανακοινωθούν το πρώτο τρίμηνο του 2017. Στη Γαλλία πάντως θα πωλείται ανάμεσα σε 55.000 και 60.000 ευρώ. Όσο για τις επιδόσεις, γνωρίζουμε ότι τα 100 km/h θα έρχονται από στάση σε 4,5 sec.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...